clapaucius88a

Monday, 29 August 2011

Alhamdulillah

Ni adalah account blog aku yg kedua, sebabnya yg pertama totally dah tak boleh buka dek kerana kecuaian kepala sendiri yang lupa akan passwordnya. Sangat sedih yelah dah tak boleh bukak ape-ape langsung banyak jalan alternatif yang aku lakukan tapi masih juga tak berjaya, tp tak apa belajar dari kecuaian kita sendiri. Alhamdulillah berjaya jugak buat yang kedua ni walaupun simple sesimplenya (maaf ye ayat rojak,so kakak2,abang2,adik2,puan sri,tan sri dll jgn ikut macam saya ye.last but no least. Salam satu Malaysia :)

No comments:

Post a Comment